Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 серпня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/08/01/u-kirovograd-na-marshrut-10-viidut-chotiri-dodatkovih-troleibusi.htm
новини, 1 серпня 2014

У Кіровоград на маршрут №10 вийдуть чотири додаткових тролейбуси

Розвиток електричного транспорту в Кіровограді став предметом грунтовного обговорення під час зустрічі секретаря міської ради Івана Марковського з генеральним директором ТОВ “Єлисаветградська транспортна компанія” Валерієм Гросулом сьогодні, 1 серпня, повідомляється на сайті міської ради. 

Результатом перемовин, у яких взяли участь також профільний заступник міського голови Сергій Васильченко та начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Олександр Анкудінов, стала домовленість про можливе збільшення кількості тролейбусів на маршруті №10 до 18 одиниць. Планується, що вихід на лінію чотирьох додаткових тролейбусів дозволить суттєво розвантажити пасажиропотік центрального і найзавантаженішого в обласному центрі маршруту. - Міська влада добре усвідомлює, що електричний транспорт виконує сьогодні надзвичайно важливу функцію транспорту соціального, - відзначив після зустрічі Сергій Васильченко. - Демократична вартість проїзду – 1,5 гриивні, зробила його популярним серед молоді, студенства а пенсіонери віддають йому перевагу через відсутність головного болю спілкування з водіями деяких маршруток. Безумовно, за електричним транспортом майбутнє - це чудово розуміють і міська влада, як замовник пасажирських перевезень, і керівницвто “ЄТК”.. Місто дало транспортникам зрозумілий посил – інвестуєте в екологічний транспорт, оновлюєте рухомий склад тролейбусів, міська рада буде підтримувати таку ініціативу, оскільки це дозволяє зберегти найголовніший баланс – баланс інтересів кіровоградського пасажира, наголосив Сергій Васильченко.

1828Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: