Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 серпня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/08/01/revenko-u-kirovogradi-rozpoviv-scho-udar-vede-peregovori-z-solidarnistju-a-agitatori-pratsjuvatimtu-na-volonterskih-zasadah.htm
новини, 1 серпня 2014

Ревенко у Кіровограді розповів що "УДАР" веде переговори з "Солідарністю", а агітатори працюватимтуь на волонтерських засадах

Сьогодні у Кіровограді відбулася прес-конференція народного депутата, голови Кіровоградської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка»Анатолія Ревенка.

На початку прес-конференції Анатолій Ревенко повідомив, що Костянтина Полякова офіційно призначено головою виконкому Кіровоградської обласної організації партії «УДАР», який тривалий час виконував ці обов’язки. З цим його і привітав.

Анатолій Дмитрович також повідомив, що наразі ще не відомо, як «УДАР» піде на вибори. Є два варіанти: окремо або ж у блоці з іншими політичними силами. Наразі тривають перемовини з політичною партією «Солідарність», з якою ведуть перемовини і інші політичні сили. 

«Ми починаємо розгортання штабів по підготовці до виборів. Що ж стосується системи виборів, то я підтримую пропорційну систему з відкритими списками. Хоча з технічної точки зору це дуже складна система», - зауважив Анатолій Ревенко.

Що ж стосується конкретних кандидатур, то за словами пана Ревенка, говорити про це ще зарано. Оскільки невідомо, що чекає попереду і розпочинати, фактично агітацію, називаючи конкретні прізвища, означає порушувати закон, оскільки ще не оголошено старт передвиборчої кампанії.

Анатолій Дмитрович також розповів, як працюватимуть цього року партійні агітатори: «Будемо формувати команду на волонтерських засадах. Це не біржа праці. Опиратимемось на прихильників і симпатії до нашої політичної сили».

Журналістів також цікавило питання, чи вирішено конфлікт з людьми, які звинувачували партію у тому, що з ними не розрахувалися за роботу. На це нардеп відповів: «Я відповідально заявляю, що у нас немає жодних, ні моральних, ні матеріальних зобов’язань, ні перед ким. Хто каже, що ми щось винні, нехай це доведе».

1692Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: