Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 липня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/07/30/17-richnogo-kirovogradtsja-spiimali-koli-toi-namagavsja-potsupiti-henesi-.htm
новини, 30 липня 2014

17-річного кіровоградця спіймали, коли той намагався поцупити «Хенесі»

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку з одного з магазинів обласного центру. 17-річний місцевий житель намагався пронести повз касу пляшку алкогольного напою «Хенесі», вартістю більше 300 грн. Працівники міліції з’ясовують обставини події.

Загалом же упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 382 заяви і повідомлення громадян, з них 67 з ознаками кримінальних правопорушень, повідомляє СЗГ УМВС в Кіровоградській області. 

До Знам’янського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 60-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що з його помешкання, де тимчасово проживала 21-річна квартирантка, зникло кілька комплектів постільної білизни, вартістю близько 1200 грн., котла-колонки, вартістю близько 9000 грн та телевізору, вартістю близько 6000 грн. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення з лікарні, що за медичною допомогою з травмами голови та струсом мозку звернулися двоє місцевих жителів, 36 та 28 років. За словами потерпілих, тілесні ушкодження вони отримали під час спільного розпиття спиртних напоїв від свого 36-річного товариша. Працівники міліції з’ясовують обставини події.


1143Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: