Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 липня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/07/11/uchni-vechirnoi-shkoli-pri-kirovogradskii-vipravnii-kolonii-sklali-zno.htm
новини, 11 липня 2014

Учні вечірньої школи при Кіровоградській виправній колонії склали ЗНО

10 липня поточного року в пункті тестування Одеського регіонального відділу зовнішнього незалежного оцінювання якості освіти у Кіровоградській області, на базі загальноосвітньої вечірньої школи (№38) при Кіровоградській виправній колонії (№6) було завершено проведення тестових завдань по зовнішньому незалежному оцінюванню якості освіти, засуджених осіб, які виявили бажання взяти участь в ЗНО-2014, повідомляє сектор соціально-виховної та психологічної роботи управління ДПтС України в Кіровоградській області.

Бажаючі складали іспити за чотирма навчальними дисциплінами. Серед яких були фізика, українська мова та література та математика. Останнім іспитом ЗНО-2014 був предмет Історії України.

Представником Одеського регіонального відділу зовнішнього незалежного оцінювання якості освіти було відмічено гідний рівень організації та підготовки приміщень, а також матеріально-технічне забезпечення даного процесу з боку адміністрації установи.

Сподіваємось на успішне складання тестових іспитів та отримання високих балів із навчальних дисциплін всіма учнями, які взяли участь у із ЗНО-2014 року.

1368Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: