Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 липня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/07/11/pres-konferentsija-prisvjachena-2-mu-vseukrainskomu-konkursu-kraschii-buhgalter-ukraini-.htm
новини, 11 липня 2014

Прес-конференція, присвячена 2-му Всеукраїнському конкурсу «Кращий бухгалтер України»

15 липня, напередодні Дня Бухгалтера, о 10:00 в актовій залі газети «Народне Слово» відбудеться прес-конференція, присвячена 2-му Всеукраїнському конкурсу «Кращий бухгалтер України».


За висновками експертів, на сьогодні Україна перебуває у важкій економічній і політичній ситуації. Для того, щоб в найкоротший термін  підняти  економіку країни потрібні активні, значимі й грамотні фахівці. На  думкуВГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»., висококваліфікованих фінансистів потрібно виявити, щоб залучити їх до відродження держави.


Одним з інструментів виявлення таких особистостей є Конкурс «Кращий бухгалтер України», який організувала Громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за підтримки Міністерства фінансів України.


На прес-конференції планується оголосити про початок конкурсу, пояснити бухгалтерам важливість самостійного підвищення рівня знань, розповісти про своє бачення ролі бухгалтерів та закликати їх до активної участі в розбудові економіки нашої держави.


Організатором прес-конференції виступає Кіровоградський обласний осередок ВГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». До участі запрошено представників Головного управління  Державного Казначейства України у Кіровоградській області, Кіровоградської ОДПІ  Головного управління Міндоходіву Кіровоградській області,  Кіровоградської регіональноїторгово-промислової палати.


Прес-конференція відбудеться 15 липня о 10:00в актовій залі газети «Народне Слово».

Контактна особа: Мороко Еліна, тел. 099 049 11 65, [email protected]


1284Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: