Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 липня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/07/11/perevizniki-kirovograda-majut-podati-rozrahunki-po-tarifah-do-14-lipnja.htm
новини, 11 липня 2014

Перевізники Кіровограда мають подати розрахунки по тарифах до 14 липня

10 липня під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка відбулось засідання робочої групи з розрахунку тарифів на послуги пасажирських перевезень на міському транспорті, повідомляється на сайті міської ради. 

На засіданні члени Робочої групи були ознайомлені з поданими перевізниками розрахунками, згідно з якими рівень тарифу варіювався в залежності від режиму роботи та витрат конкретного підприємства від 2,47 до 4,75 грн. Розрахунки подали наступні перевізники: ПП «ОЛІКС», ПАТ «Автобусний парк» 13527, КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.», ПП «УкрАвтоІнвест», ПП «Паритет Сервіс», ПП «Автобаз Кіровоград», ФОП Кобченко В.В.

За результатами обговорення членами Робочої групи було одноголосно прийнято рішення щодо необхідності доопрацювання перевізниками поданих розрахунків шляхом врахування попередніх зауважень Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України та приведення їх до вимог Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту.

Крім того, додатково для проведення перевірки розрахунків перевізникам наголошено на необхідність надати фактичні показники витратної частини та обсяги перевезених пасажирів за 2013 рік (з моменту початку здійснення перевезень відповідно до укладених договорів на перевезення пасажирів) та за 2014 рік.

Для забезпечення виконання вищезазначеного розпорядження перевізникам запропоновано подати всі матеріали до 14 липня 2014 року.

1786Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: