Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 липня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/07/11/kirovogradskim-viiskovosluzhbovtsjam-peredali-bronezhileti.htm
новини, 11 липня 2014

Кіровоградським військовослужбовцям передали бронежилети

Вчора, 10 липня, на базі КП «Кіровоградська аварійно-диспетчерська служба» відбулася передача бронежилетів, закуплених міською владою, повідомляється на сайті міської ради. 

Перший заступник міського голови Анатолій Перевозник, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко, депутат міської ради Сергій Михальонок віддали 34 бронежилети військовослужбовцям.

31 бронежилет передали керівнику штабу 17 батальйону територіальної оборони Дмитру Заворотнюку та 3 - військовим кіровоградського гарнізону, які перебувають в зоні АТО. 

Анатолій Перевозник наголосив на тому, що Кіровоградська міська рада та виконавчий комітет працюють над тим, щоб надавати посильну допомогу нашій Українській армії та вирішувати питання переселенців з зони бойових дій. 

Працюючи над питанням придбання бронежилетів, зазначив Анатолій Перевозник, довелось вирішувати одразу два питання. По-перше, питання перерахунку коштів, які були виділені міською радою, а по-друге - якість бронежилетів. Також Анатолій Перевозник звернувся до колег обласної та районних державних адміністрацій аби разом працювати над тим, щоб кожен військовослужбовець мав всі необхідні засоби захисту.

За словами Дмитра Заворотнюка, до сьогодні в розпорядженні батальйону було 20 бронежелетів, тепер буде 51, але це лише 10 відсотків від потреб. За своїми характеристиками бронежилети, придбані за кошти міської ради - якісні. Однак всі вони будуть ще раз опробовані безпосередньо на місці дислокації 17 батальйону територіальної оборони, оскільки від їх характеристик залежить життя військовослужбовців, наголосив Дмитро Заворотнюк.

1649Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: