Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 липня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/07/10/meshkantsi-kirovogradschini-prodovzhut-viroschuvati-mak.htm
новини, 10 липня 2014

Мешканці Кіровоградщини продовжуть вирощувати мак

Працівники Новоархангельського райвідділу міліції під час проведення огляду виявили на підлозі в господарському приміщенні 74-річної жительки одного з сіл 130 рослин маку. А на присадибній ділянці 77-річної жительки одного з населених пунктів Новомиргородського району правоохоронці виявили 260 кущів маку. Нарковмісні рослини вилучено та направлено на дослідження. Працівники міліції з’ясовують обставини події. 

Загалом же упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 382 заяви і повідомлення громадян, з них 60 з ознаками кримінальних правопорушень, повідомляє СЗГ УМВС в Кіровоградській області. 

До Знам’янського міського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку речей з дачного будинку 54-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що двоє жителів районного центру, 30 та 32 років, викрали з будівлі алюмінієвий посуд та чавунну плиту. 

На одній з вулиць обласного центру правоохоронці зупинили 40-річного місцевого жителя, у кишені якого під час проведення особистого огляду виявили та вилучили шприц з рідиною коричневого кольору об’ємом 10 мл.

1516Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: