Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 липня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/07/10/-teploenergetik-gotuetsja-do-opaljuvalnogo-sezonu.htm
новини, 10 липня 2014

«Теплоенергетик» готується до опалювального сезону


Генеральний директор комунального підприємства Сергій Кравченко відзвітував перед працівниками «Теплоенергетика» про діяльність закладу протягом останнього року. На зустріч з керівництвом прийшли представники всіх відділів КП.

Очільник підприємства відзначив, що за рік «Теплоенергетик» здійснив значний прорив в оновленні майна. Таким чином, вдалось зробити ремонт частини теплових мереж міста. Крім того, значні зусилля були спрямовані на реконструкцію споруд та техніки с. Нового. Протягом року там відремонтовано один котел та замінено один кілометр тепломереж. Зараз тривають ремонтні роботи над ще одним котлом та фільтром.


Говорячи про фінансовий стан підприємства, його керманич відзначив, що останні 12 місяців були складними з економічної точки зору. Проте працівники жодного разу не мали проблем з виплатою заробітної платні. Таку тенденцію директор КП пообіцяв зберегти й надалі.

Щодо перспектив, керівник комунального підприємства відзначив важливість переорієнтування закладу на альтернативні види опалення. Зараз «Теплоенергетик» використовує газ. Однак через складну ситуацію з поставкою та зростанням ціни на сировину, підприємство активно працює над можливістю переходу на опалення мазутом. Спеціалісти КП визначили розрахунки, за якими на ремонт потужностей для роботи з мазутом необхідно щонайменше три мільйони гривень.

Під час зустрічі з керівником підприємства, працівників «Теплоенергетика» цікавила можливість закладу перейти на альтернативні види опалення до початку майбутнього опалювального сезону. На це Сергій Кравченко повідомив, що спеціалісти вже провели ревізію мазутного господарства «Теплоенергетика» і на даний час шукають шляхи фінансування, за рахунок якого і здійснюватиметься перехід на мазут.

1110Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: