Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 липня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/07/04/meshkantsi-kirovogradschini-prodovzhujut-viroschuvati-mak-ta-konoplju.htm
новини, 4 липня 2014

Мешканці Кіровоградщини продовжують вирощувати мак та коноплю

Дільничні інспектори Кіровоградського міського відділу міліції на території домоволодіння раніше судимого 29-річного місцевого жителя виявили 433 рослини маку. А за місцем проживання іншого 40-річного кіровоградця правоохоронці вилучили 232 кущі коноплі. Також у ході операції «Мак-2014» працівники Олександрівського райвідділу міліції на присадибній ділянці 67-річної жительки одного з сіл району виявили 110 кущів маку. А на території домоволодіння 65-річного жителя міста Новоукраїнки правоохоронці виявили та вилучили 227 рослин коноплі, які вилучено та направлено на дослідження.

Загалом же упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 409 заяв і повідомлень громадян, з них 67 з ознаками кримінальних правопорушень, повідомляє СЗГ УМВС в Кіровоградській області.

До Світловодського міського відділу міліції звернулася 42-річна жителька одного з сіл. Жінка повідомила, що 46-річний односельчанин викрав з її будинку сережки з білого золота, золоту та срібну каблучки. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

До Олександрійського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 40-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що 43-річна жителька районного центру у травні поточного року викрала золоті сережки у малолітньої родички жінки. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

1505Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: