Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 липня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/07/03/zemlevporjadniki-kirovogradschini-pidibrali-zemelni-diljanki-dlja-nadannja-ih-viiskovosluzhbovtsjam-zbroinih-sil-ukraini.htm
новини, 3 липня 2014

Землевпорядники Кіровоградщини підібрали земельні ділянки для надання їх військовослужбовцям Збройних сил України

Головне управління Держземагентства у Кіровоградській області та його територіальні підрозділи на виконання доручення Голови Держземагентства України Сергія Рудика, визначили масиви земель державної та комунальної власності, придатні для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, ведення садівництва, індивідуального дачного будівництва, для подальшого надання військовослужбовцям Збройних сил України, які захищають національні інтереси в цей складний для держави час, повідомляється на сайті ОДА.

Всього із земель державної та комунальної власності у межах та за межами населених пунктів підібрано 279 земельних масивів загальною площею 1287,67 га. Із них: у межах населених пунктів 192 масиви площею 280,3 га, за межами населених пунктів 87 масивів площею 1007,37 га.

Наразі Головне управління органів земельних ресурсів очікує на надходження списків військовослужбовців, які бажають безоплатно одержати у власність земельні ділянки.

1491Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: