Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 липня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/07/03/v-oleksandrii-vikrito-cholovikiv-jaki-vikradali-mopedi-z-avtomobilnih-stojanok.htm
новини, 3 липня 2014

В Олександрії викрито чоловіків, які викрадали мопеди з автомобільних стоянок

Минулого тижня до чергової частини Олександрійського МВ УМВС України в області стали надходити повідомлення від місцевих жителів про те, що невідомі особи викрадають їх мопеди, які вони залишали на автомобільній стоянці одного з центральних проспектів міста Олександрія, повідомляє СПР УДАІ в Кіровоградській області.  

До пошуків були задіяні і працівники відділення ДАІ з обслуговування м. Олександрії при УМВС України в області. Невдовзі інспектори ДАІ старші лейтенанти міліції Андрій Кисіль, Роман Терентьєв та Сергій Зебницький під час нагляду за дорожнім рухом помітили у транспортному потоці та зупинили один із викрадених мопедів, під керуванням місцевого мешканця. На місце події негайно було викликано слідчо-оперативну групу. 

До того ж під час зовнішнього огляду у кишені затриманого було виявлено та вилучено ще й подрібнену речовину, схожу на коноплі, яку, як пояснив громадянин, зберігав для власного вживання. Правоохоронці запідозрили, що до скоєння низки незаконних заволодінь транспортними засобами причетний саме цей чоловік.

Мопеди знайдено та повернено власникам. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває слідство.

У свою чергу Державтоінспекція звертається до власників транспортних засобів! Потурбуйтеся про безпеку вашого транспортного засобу, зробіть все можливе, аби він не став здобиччю для крадіїв. Якщо ж все таки сталася неприємність - негайно зверніться до найближчого відділення міліції або зателефонуйте за номером (0522) 35-75-06 або 102.

1509Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: