Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 липня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/07/03/u-meshkantsja-novomirgorodskogo-raionu-viluchili-samorobnii-pristrii-shozhii-na-pistolet.htm
новини, 3 липня 2014

У мешканця Новомиргородського району вилучили саморобний пристрій, схожий на пістолет

Працівники Новомиргородського райвідділу міліції під час проведення огляду помешкання 43-річного місцевого жителя виявили та вилучили саморобний пристрій, схожий на пістолет, який вилучено та направлено на дослідження. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

Загалом же упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 394 заяви і повідомлення громадян, з них 51 з ознаками кримінальних правопорушень, повідомляє СЗГ УМВС в Кіровоградській області. 

До Маловисківського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 37-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що 55-річний раніше судимий житель районного центру викрав велосипед потерпілого, який він залишив без нагляду біля магазину. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. А 27-річний раніше судимий житель одного з сіл Ульяновського району підозрюється у викраденні велосипеда з території домоволодіння 74-річної місцевої жительки.

Працівники Олександрівського райвідділу міліції у ході проведення операції «Мак-2014» на присадибній ділянці 24-річного жителя одного з сіл виявили та вилучили понад 90 рослин, схожих на мак. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України.

1226Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: