Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 липня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/07/03/u-kirovogradi-rozpochato-kapitalne-lagodzhennja-desjati-liftiv.htm
новини, 3 липня 2014

У Кіровограді розпочато капітальне лагодження десяти ліфтів

На даний час у Кіровограді триває капітальний ремонт даху будівлі за адресою: проспект Комуністичний, 8, а також розпочато капітальне лагодження десяти ліфтів, пише "Вечірня газета".

Про це повідомила начальник відділу капітального ремонту, реформування та розвитку житлово-комунального господарства головного управління ЖКГ Кіровоградської міської ради Юлія Кучман, а також додала, що підйомники на даний час лагодять на вулицях Жовтневої Революції, 22 (під’їзди № 1 і 2), 26 (під’їзд № 2 четвертого корпусу), 27 (під’їзди № 1 і 2 третього корпусу), 31 (під’їзд № 1), Героїв Сталінграда, 5 (під’їзд № 2) та у провулку Фортечному, 21-а (під’їзди № 2, 4 і 5). 

За словами посадовиці, протягом 2014 року заплановано провести капітальний ремонт 35 дахів багатоповерхівок, а також 61 ліфта. На даний час укладено угоди на капремонт п’яти дахів та десяти ліфтів. Триває підготовка проектно-кошторисної документації на проведення капітальних ремонтів решти покрівель та пасажирських підйомників. Також тривають поточні ремонти покрівель, внутрішньобудинкових мереж, що виконують своїми силами ЖЕКи та КРЕПи. Так, нещодавно працівники ЖЕКу №6 полагодили покрівлю будинку № 28 на вулиці Жовтневої Революції, працівники ЖЕКу №12 – покрівлю будинку 17/21 на вулиці Гагаріна.

Варто зазначити, що виконання запланованих капітальних ремонтів можливе при своєчасному належному фінансуванню цих робіт казначейством. А от із цим якраз і проблема, тому що передбачені на названі роботи кошти з міського бюджету з названої фінансової установи потрапляють до виконавців робіт не вчасно і не в повному обсязі.

1402Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: