Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/23/v-novomirgorodskomu-raioni-cholovik-kosoju-vbiv-odnoselchanina.htm
новини, 23 червня 2014

В Новомиргородському районі чоловік косою вбив односельчанина

В одному з населених пунктів спільне застілля односельців закінчилося для одного з них трагічно. Під час сварки опонент ударив чоловіка косою, спричинивши смертельне поранення. За вчинене зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі, повідомляє СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Попередньо встановлено, що кілька жителів села разом розпивали алкогольні напої в будинку 52-річного знайомого. Згодом між двома гостями, 28 та 32 років, виникла сварка, а потім і бійка. Вже на подвір’ї старший із чоловіків схопив косу та ударив нею молодшого в груди. Від отриманих ушкоджень потерпілий помер на місці.

Господар домоволодіння зателефонував у міліцію та розповів про те, що сталося.

– Підозрюваного правоохоронці затримали у порядку статті 208 КПК України. Стосовно нього обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту, – повідомила в.о. першого заступника начальника Новомиргородського РВ УМВС в області Олена Гарас.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від семи до 15 років ув’язнення. Слідство триває.

1506Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: