Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/19/na-gorodi-zhitelki-oleksandrivskogo-raionu-vijavleno-bilshe-5-tisjach-narkovmisnih-roslin.htm
новини, 19 червня 2014

На городі жительки Олександрівського району виявлено більше 5 тисяч нарковмісних рослин

У рамках операції «Мак-2014» працівники місцевого райвідділу міліції отримали оперативну інформацію, яка у ході перевірки знайшла своє підтвердження. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події.
Під час проведення огляду території домоволодіння 60-річної жительки районного центру, дільничні інспектори міліції виявили на присадибній ділянці поміж городини чималу кількість рослин, схожих на кущі маку, повідомляє СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Загалом правоохоронці вилучили близько 5 400 нарковмісних рослин та направили їх на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.

– Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України, – повідомив перший заступник начальника Олександрівського РВ УМВС в області Віталій Толстов.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

1865Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: