Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/19/minuloi-dobi-na-kirovogradschini-skoeno-kradizhku-ta-rozbii.htm
новини, 19 червня 2014

Минулої доби на Кіровоградщині скоєно крадіжку та розбій

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 377 заяв і повідомлень громадян, з них 70 з ознаками кримінальних правопорушень, повідомляє СЗГ УМВС в Кіровоградській області. 

До Ульяновського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з травмами голови та переломом нижньої щелепи за медичною допомогою звернулася 33-річна жителька одного з сіл. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілій спричинив 38-річний співмешканець. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

Працівники Новомиргородського райвідділу міліції під час проведення з дозволу господарки огляду домоволодіння 77-річної жительки одного з сіл району виявили та вилучили на присадибній ділянці 64 рослини маку. А на городі 43-річної жительки селища Голованівськ правоохоронці виявили та вилучили 14 рослин коноплі. Інформацію про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

До Гайворонського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 50-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що 42-річний житель одного з сіл району, перебуваючи у його квартирі, викрав мобільний телефон. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

1792Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: