Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/19/kirovogradschina-eksportuvala-tovari-na-2-75-mlrd-grn-.htm
новини, 19 червня 2014

Кіровоградщина експортувала товари на 2,75 млрд. грн.

За п’ять місяців 2014 року обіг міжнародної торгівлі Кіровоградщини склав близько 4 млрд.грн., що на 11% більше минулорічного показника, повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області.

Кіровоградські підприємці відправляли за кордон соняшникову олію і шрот, щебінь, пелети паливні пресовані, гідронасоси та запчастини до них, насіння соняшнику органічне, щебінь, титанові руди та концентрати, феронікель. Ввозили насіння кукурудзи і соняшника для сівби, тверді та рідкі фракції пальмової олії, скраплений газ, окислену нікелеву руду, м'ясо свійських свиней та сталевий силос. 


За підсумками січня-травня поточного року загальний експорт становить 2,75 млрд.грн., що на 20% перевищує показник минулого року. Товарообіг імпортних товарів складає 1,2 млрд.грн. Як наслідок, маємо позитивний баланс зовнішньої торгівлі Кіровоградщини у розмірі 1,55 млрд.грн.


1141Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: