Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/13/u-kirovogradi-vidbudetsja-kruglii-stil-dotrimannja-prava-na-zahist-personalnih-danih-u-viborchomu-protsesi-.htm
новини, 13 червня 2014

У Кіровограді відбудеться круглий стіл «Дотримання права на захист персональних даних у виборчому процесі»

Громадяни України вже давно звикли до того, що виборчий процес в Україні – це гра за правилами, що постійно змінюються. Так в березні 2014 року були внесені останні зміни в ЗУ "Про вибори Президента України". Але, на жаль, ці зміни жодним чином не торкнулись приведення у відповідність норм закону до вимог Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних" та ЗУ "Про захист персональних даних". 

Саме проблему дотримання інтересів всіх учасників виборчого процесу в питаннях забезпечення прозорості виборчого процесу та захисту персональних даних пропонує обговорити ГО «Територія успіху» під час круглого столу «Дотримання права на захист персональних даних у виборчому процесі», якій відбудеться 1 липня 2014 року в місті Києві. 

Просимо бажаючих взяти участь у обговорені даної теми, надіслати до 25 червня 2014 року анкету – заявку на електрону адресу [email protected] з поміткою «анкета на круглий стіл».

Організатори покривають вартість проїзду, харчування, забезпечують роздатковими матеріалами. Відшкодування вартості проїзду відбудеться за умови наявності оригіналів квитків. 

Контактна особа: Шаповал Наталя (099) 781-47-10.

Захід відбувається за фінансовою підтримкою Фонду сприяння демократії Посольства США.

1482Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: