Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/13/batalion-patrulnoi-sluzhbi-militsii-osoblivogo-priznachennja-kirovograd-pidtrimav-nardep-berezkin.htm
новини, 13 червня 2014

Батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Кіровоград» підтримав нардеп Березкін

За сприяння Станіслава Березкіна вже відремонтовано приміщення казарми, де в даний час дислокується рота спеціального батальйону міліції, замовлено комплекти форменого одягу для більш ніж половини бійців підрозділу, вирішуються питання щодо їх продовольчого забезпечення, у тому числі і у разі можливого відрядження до східних областей України, повідомляє СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

[img src="http://www.kirovograd.net/data/news_images/name/large/2209?1402666399" alt="">– Я думаю, що в нашій країни нарешті закінчаться протистояння і буде мир. Увесь народ цього чекає і покладається в тому на вас, – зазначив Станіслав Семенович. – Хочу побажати усім вам удачі та обіцяю, що і надалі допомагатиму у вирішенні таких питань. Ми горді, що на Кіровоградщині є таки люди як ви, – сказав він.

Після цього Станіслав Березкін у супроводі командира батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Кіровоград» Станіслава Шевченка побував у казармених приміщеннях підрозділу, поспостерігав, як тренуються бійці.

По закінченню візиту поважного гостя спецзагін продовжив заняття зі спеціальної підготовки у звичному графіку.

 На сьогодні батальйон «Кіровоград» налічує 150 осіб, – розповідає його командир Станіслав Шевченко. – І хоч зараз ми дислокуємося і проходимо спеціальну підготовку в Кіровограді, кожен наш боєць за необхідності готовий у будь-яку хвилину поїхати до іншого регіону, аби виконати службовий обов»язок – захищати свій народ і країну. Рівень підготовки працівників в даний час вже є досить серйозним, хоча свої вміння та навики вони тренують по кілька годин кілька разів на день. Будемо працювати і далі.

– Приємно звичайно й те, що нас підтримують не лише керівництво МВС та УМВС в області, а й представники влади, громадськості і просто пересічні громадяни. Вони розуміють, наскільки відповідальна і важлива у нас робота, – продовжує він.

Про своє бачення і власне перебування у батальйоні скромно розповідає один із наймолодших бійців. Віталію лише 20. Він вступив до батальйону попри те, що за нього дуже хвилюється його мама.

– Я сам мешкаю в місті Кіровограді. До батальйону вирішив піти відразу, як його створили. Не роздумував ні хвилини. Єдине, що було складно, так це умовити мою маму. Вона дуже сильно за мене переживає. – каже хлопець. – Але вже все нормально і я тепер на службі. Це дуже важливо, аби люди мого віку мали в душі патріотичний настрій, хотіли і йшли захищати свою країну, бо й справді, хто як не ми?

Після хвилинного перепочинку Віталій повертається до строю і з товаришами продовжує заняття. Прийоми з рукопашного бою хлопцям демонструє їх керівник – командир першої роти батальйону патрульної служби міліції особливого призначення Валентин Дроздов. Спецпризначенець у відставці, який після перерви знову повернувся у міліцейські ряди, суворо, але по-батьківськи дає настанови своїм наймолодшим підлеглим.
– Це прекрасно, коли люди хочуть всьому навчитися і бути кращими, багато для цього працюють і намагаються якнайшвидше стати професіоналами. Така команда здатна виконати усі поставлені завдання. Це я вам кажу як людина з досвідом, – запевняє полковник Дроздов.

1497Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: