Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/11/penitentsiarii-kirovogradschini-vzjali-uchast-u-mizhnarodnii-vistavtsi-agro-2014-.htm
новини, 11 червня 2014

Пенітенціарії Кіровоградщини взяли участь у міжнародній виставці «АГРО-2014»

З метою рекламування продукції підприємств виконання покарань в Кіровоградській області представники управління ДПтСУ в Кіровоградській області взяли участь у Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2014», яка цього року відбулася з 4 по 7 червня у Національному експоцентрі України (м. Київ), повідомляє відділ виробничої діяльності та економіки управління ДПтСУ в Кіровоградській області.

На виставковому заході були представлені зразки запасних частин до сільськогосподарської техніки, сільськогосподарську продукцію,

продукцію легкої промисловості, сувенірні вироби, продукцію машинобудування, а також альтернативні види палива, що виготовляються підприємствами установ області.

Ознайомитися із запропонованою підприємствами установ області продукцією та визначити її конкурентоспроможність на загальному ринку завітав на виставку і Голова Державної пенітенціарної служби України Сергій Старенький. Він оглянув представлені зразки, поспілкувався із керівниками сільськогосподарських підприємств, щодо перспектив розвитку галузі та поцікавився ефективністю участі в подібних заходах.

1411Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: