Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/11/do-podatkovoi-nadiishlo-10-zapitiv-na-otrimannja-publichnoi-informatsii.htm
новини, 11 червня 2014

До податкової надійшло 10 запитів на отримання публічної інформації

Реалізація права на доступ до публічної інформації набуває все більшої суспільної важливості. Відкритість та доступність публічної інформації є свідченням прозорої роботи органів державної влади.
Кіровоградська ОДПІ приділяє особливу увагу реалізації права кожної особи на доступ до публічної інформації.

За повідомленням відділу обслуговування платників податків Кіровоградської ОДПІ у січні - травні 2014 року надійшло 10 запитів на отримання публічної інформації, з них розглянуто 6, задоволено – 5, направлено належному розпоряднику інформації – 1, знаходяться на розгляді – 4 ( не настав термін), повідомляє прес-служба Кіровоградської ОДПІ. 

Кожен запит працівниками ОДПІ ретельно розглядався з дотриманням вимог Закону України від 13.01.2011р. № 2939-VI «Про доступ до публічної інформації». Відповідь надавалась у спосіб, обраний запитувачем та у визначений законодавством термін.

Слід нагадати, що запит на отримання публічної інформації можна подати до Кіровоградської ОДПІ особисто або надіслати поштою за адресою: 25009, м. Кіровоград, вул. Глінки,2.

Форму запиту на отримання публічної інформації, що знаходиться у володінні органів доходів і зборів України, та порядок його складання і подання затверджено наказом Міндоходів України від 14.11.2013 №681, ознайомитись з яким можна звернувшись на офіційний веб-портал Міндоходів України (www.minrd.gov.ua) у рубрику «Публічна інформація».

2191Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: