Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/10/kirovogradsku-aktivnu-molod-zaproshujut-na-navchalnii-tabir.htm
новини, 10 червня 2014

Кіровоградську активну молодь запрошують на навчальний табір

З 28 червня – по 2 липня 2014 року в Рівненській області Молодіжна громадська організація «Молодь-Діє»  вдруге організовує літній табір для активної молоді України. Табір носить назву “ Youth - ACTING”.

Організатори проекту мають на меті залучення  молодих та ініціативних осіб до громадської активності, навчання їх через  проведення тренінгів та через реалізацію громадських проектів,  створення комунікаційного майданчика між активістами з різних регіонів України, передає кореспондент "Новин Кіровоградщини".

Важливою частиною цьогорічного табору є те, що організатори хочуть зібрати активну молодь із усієї України не виключаючи Крим,, який є частиною невід’ємною частиною України.

Учасниками літнього табору можуть стати молоді та ініціативні люди, що мають активну громадську позицію та поважають Україну та її історію.

В якості тренерів будуть запрошені успішні та неординарні особистості, котрі  залюбки поділяться з учасниками досвідом, підкажуть шляхи вирішення певних проблем, подискутують на теми які цікаві учасникам.

Участь у заході можуть взяти всім активні молоді люди, які прагнуть реалізуватися, об’єднувати Україну та діяти, для цього потрібно лише заповнивши аплікаційну форму на сайті проекту. Реєстрація учасників з усіх міст України триває до 21 червня 2014 року.

Квота на кожний обласний центр – 3 активіста. В цілому на табір організатори відберуть 75 учасників. Про результат відбору всі учасники будуть повідомленні електронною поштою 22 червня 2014 року до 23.00.


1828Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: