Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/06/ranishe-sudimii-kirovogradets-na-vulitsi-zirvav-z-shii-divchini-zolotii-lantsjuzhok.htm
новини, 6 червня 2014

Раніше судимий кіровоградець на вулиці зірвав з шиї дівчини золотий ланцюжок

Лише наприкінці березня поточного року хлопець звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння грабежу та розбою. Не ставши на шлях виправлення, 23-річний кіровоградець знову вчинив кримінальне правопорушення.

За попередніми даними, пізно ввечері підозрюваний відпочивав разом зі своїм другом біля одного з торгових закладів міста. Там хлопці познайомилися з двома дівчатами. Коли одна з них зібралася іти додому, молодик вирішив заволодіти золотим ланцюжком своєї нової знайомої. Наздогнавши 22-річну кіровоградку, зловмисник схопив її за шию й зірвав ланцюжок з кулоном. Після чого втік у невідомому напрямку. Проте скористатися здобиччю грабіжник не встиг.

Потерпіла відразу ж зателефонувала до правоохоронних органів й повідомила про напад. Працівники карного розшуку Кіровоградського міськвідділу міліції оперативно затримали підозрюваного.
Речовий доказ, а саме – золотий ланцюжок дівчини, правоохоронці знайшли та вилучили за місцем мешкання злодія.

– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років, – повідомив начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Куценко. – Підозрюваного затримано у порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про обрання стосовно нього міри запобіжного заходу.

1457Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: