Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/06/miska-rada-vizme-pozichku-schob-zabezpechivshi-povnu-viplatu-vidpusknih-pratsivnikam-zakladiv-osviti-kirovograda.htm
новини, 6 червня 2014

Міська рада візьме позичку, щоб забезпечивши повну виплату відпускних працівникам закладів освіти Кіровограда

Кіровоградська міська рада затвердила по бюджету розвитку спеціального фонду міського бюджету субвенцію бюджету Кіровського району у сумі 395,0 тис. грн. для фінансування Проекту «Особливий транспорт – особливим дітям» –переможця обласного конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, у тому числі за рахунок субвенції з обласного бюджету –– 150,0 тис. грн. та співфінансування з міського бюджету – 245,0 тис. грн. за рахунок залучення залишку коштів, що склалися станом на 01 січня 2014 року.


Крім того депутати міської ради за пропозицією Сергія Табалова передбачили у міському бюджеті кошти у сумі 62 тисячі гривень для оздоровлення дітей військовослужбовція, які несуть сьогодні службу на Сході України. Таке оздоровлення для 30 дітей буде організоване у таборі відпочинку селища Бірки Олександрівського району відділо фізичної культури і спорту міської ради.

Міська рада також надала право секретарю міської ради або особі, яка виконує обов’язки міського голови, укладати договори з органами Державної казначейської служби України на отримання позик на покриття тимчасових касових розривів міського бюджету та середньострокових позик по бюджету розвитку міського бюджету. 

Такою позичкою міська рада планує скористатися вже сьогодні, забезпечивши повну виплату відпускних працівникам закладів освіти Кіровограда. Як пояснила начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова, із 6 мільйонів гривень відпускних залишилося виплатити 4,6 мільйона гривень, що і буде зроблено вже 6 червня.


2086Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: