Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/06/dopomogti-ukrainskii-armii-teper-mozhna-pridbavshi-kaznacheiski-zobov-jazannja-viiskovi-.htm
новини, 6 червня 2014

Допомогти українській армії тепер можна придбавши казначейські зобов’язання „Військові”

З 21 травня 2014 року Міністерство фінансів України на виконання відповідного рішення уряду розпочинає розміщення казначейських зобов’язань „Військові”. Випускатимуться вони на пред’явника в документарній формі загальним обсягом 100 млн.грн. При цьому строк обігу таких цінних паперів становить 24 місяці, номінальна вартість – 1000 гривень, а відсоткова ставка – 7 % річних.

Передбачається сплата купонів кожні шість місяців у сумі 35 гривень.

Продаж казначейських зобов’язань фізичним особам буде здійснюватися в понад 2200 установах ПАТ «Державний ощадний банк України» на всій території нашої держави за продажною вартістю, що встановлена Міністерством фінансів.

Перевагами казначейських зобов’язань України для населення є: надійність, гарантована державою, доступна номінальна вартість, випуск в документарній формі на пред’явника, що значно спрощує процедуру купівлі, обігу та погашення, а також відсутність оподаткування доходів, отриманих за казначейськими зобов’язаннями.

Даний механізм інвестування дає можливість об’єднати зусилля, бажання та наміри громадян України, долучитися до розбудови нової країни шляхом спрямування власних коштів на придбання державних цінних паперів, а також відчути причетність до вирішення загальнонаціональних проблем. Це реальний спосіб надати фінансову допомогу вітчизняним Збройним Силам з метою підвищення їх боєготовності та зміцнення обороноздатності держави, повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області.

1492Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: