Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/04/perevoznik-e-povne-namagannja-vidstoroniti-mene-vid-obov-jazkiv-pershogo-zastupnika-kirovogradskogo-miskogo-golovi.htm
новини, 4 червня 2014

Перевозник: Є повне намагання відсторонити мене від обов’язків першого заступника Кіровоградського міського голови

Сьогодні відбулася вже друга, за цей тиждень, прес-конференція поновленого на посаді першого заступника Кіровоградського міського голови Анатолія Перевозника. Відбулася вона за межами міської ради, що викликало в журналістів відповідні запитання. На це Анатолій Перевозник відповів: «Я відчуваю, що є повне намагання відсторонити мене обов’язків першого заступника міського голови. За три робочі дні я не підписав жодного розпорядження, мені досі не виділили робочого місця. Якщо ситуація не зміниться, завтра я візьму стілець, сяду під стінами міської ради і прийматиму людей. Два дні я не міг випросити відповідного розпорядження щодо своїх повноважень».

Анатолій Перевозник розповів, що кожна посадова особа відповідно до регламенту має певні повноваження та обов’язки: «До мого призначення перший заступник займався цілою низкою питань у різних сферах. А сьогодні мені дали розпорядження, в якому сказано, що я опікуюся управлінням надзвичайних ситуацій, займатимуся питаннями мобілізації та антитерористичної діяльності. На мій погляд вони просто побоялися, що я почну займатися іншими питаннями. Дали мені формальні повноваження, щоб я не ліз і інші справи, бо там хтозна що відбувається. Взяти хоча б їх формальне відношення до виділення коштів на придбання бронежилетів. Ще 29 квітня було прийнято рішення про виділення 100 тис. грн., а в міській раді і досі займаються паперами. Я хочу звернутися до Івана Марковського: припиніть ці підпільні ігри».

Поновлений на посаді перший заступник також зазначив: «Місто, вперше за багато років, залишилося без міського голови. І, на мою думку, Саінсус вчинив, м’яко кажучи, неправильно. Він залишив місто в самі скрутні і непрості дні. Нічого не робиться в галузі ЖКГ, немає підготовки до зими. Лише заборгованість за газ по місту становить понад 200 млн. грн.».

1547Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: