Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 травня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/05/30/u-bobrintsi-v-studenta-znaishli-konoplju.htm
новини, 30 травня 2014

У Бобринці в студента знайшли коноплю

Працівники Бобринецького райвідділу міліції у кишені 18-річного студента одного із професійно-технічних навчальних закладів виявили близько 5 гр. коноплі. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Наркотичний засіб направлено на дослідження.

Загалом же упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 373 заяви і повідомлення громадян, з них 42 з ознаками кримінальних правопорушень, повідомляє СЗГ УМВС в Кіровоградській області. 

До Олександрівського райвідділу міліції із заявою про пограбування звернувся 80-річний житель одного з сіл району. Чоловік повідомив, що місцевий житель проник до його помешкання та відкрито заволодів 30 кг цукру. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

До Бобринецького райвідділу міліції звернулася 28-річна непрацююча місцева жителька, яка повідомила, що її 30-річний колишній співмешканець, ввечері на одній з вулиць, застосувавши силу, відібрав у неї сережки. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

До Знам’янського міського відділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 85-річний житель одного з сіл. Чоловік повідомив, що 22-річна односельчанка, перебуваючи у його будинку, скоїла крадіжку грошей, у сумі близько 5 тисяч гривень. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.


1621Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: