Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/04/16/serpokrilov-neobhidno-maksimalno-pidvischiti-riven-rozrahunkiv-za-energonosii.htm
новини, 16 квітня 2014

Серпокрилов: Необхідно максимально підвищити рівень розрахунків за енергоносії

На цьому наголосив під час апаратної наради перший заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Віктор Серпокрилов.

За словами Віктора Серпокрилова, цього тижня у НАК «Нафтогаз України» запланована нарада, щодо розрахунків за спожитий газ. 

- Питання несвоєчасних газових розрахунків, негативно впливає і без того напружені стосунки на міждержавному рівні, - підкреслив посадовець. 

Перший заступник голови облдержадміністрації наголосив, що в цьому році дещо знизився рівень фінансової дисципліни щодо розрахунків за енергоносії. В першу чергу це стосується комунальних підприємств теплоенергетики, які залежать від розрахунків з бюджетом, громадян та інших підприємств.

Ускладнює питання те, що громадяни розраховуються за спожите тепло протягом усього літнього періоду. 

- Треба максимально якісно провести погашення заборгованості населення за тепло, - наголосив Віктор Серпокрилов.

Проблеми є і у питанні розрахунків за електроенергію. Рівень розрахунків промислових, комунальних підприємств та населення за спожиту енергію, в порівняні з першим кварталом минулого року погіршився на 1,8%. 

Перший заступник голови облдержадміністрації звернувся до керівництва міст та районів з проханням провести детальний аналіз можливостей проведення максимально оперативних розрахунків за енергоносії.

1785Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: