Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/04/16/na-kirovogradschini-ide-pidgotovka-do-provedennja-pozachergovih-viboriv-prezidenta-ukraini.htm
новини, 16 квітня 2014

На Кіровоградщині йде підготовка до проведення позачергових виборів Президента України

Про організацію виборчого процесу в області поінформував заступник голови – керівник апарату Кіровоградської облдержадміністрації Віктор Рєзнік.

З метою забезпечення проведення в області позачергових виборів Президента України видано спільне розпорядження голови облдержадміністрації та облради «Про підготовку до проведення в області позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року», згідно із яким утворено обласну робочу групу, затверджено схему закріплення керівництва облдержадміністрації та облради за виборчими округами. Райдержадміністраціям та міськвиконкомам міст обласного значення поставлено завдання щодо проведення інвентаризації приміщень виборчих дільниць на предмет оснащеності усіма засобами зв’язку, меблями та усіма необхідними засобами захисту від надзвичайних ситуацій.

15 – 17 квітня відбудуться перші засідання окружних виборчих комісій після яких буде відбуватися процес створення дільничних виборчих комісій. 

Окрім цього, Віктор Рєзнік поінформував присутніх про подальшу роботу апарату та структурних підрозділів обласної та районних державних адміністрацій. Протягом тижня будуть доведені цифри про скорочення на 10% штатів, відповідно відбудеться скорочення видатків на їх утримання. Вивчається питання і проведення паралельно із скороченням реорганізації окремих структурних підрозділів облдержадміністрації.

1740Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: