Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/04/16/kirovogradski-pravoohorontsi-vidznachili-95-u-richnitsju-karnogo-rozshuku.htm
новини, 16 квітня 2014

Кіровоградські правоохоронці відзначили 95-у річницю карного розшуку

В Управлінні МВС України в Кіровоградській області відбулися урочистості з нагоди ювілею підрозділу. Працівників та ветеранів карного розшуку привітав в.о. начальника УМВС підполковник міліції Віктор Мігалатюк.

- Карний розшук – один з основних підрозділів у системі МВС, працівники якого виконують відповідальні і важливі завдання. Я вдячний ветеранам, які віддали чимало років життя розшуковій роботі, навчали нас, передали свій досвід і вміння, – зазначив Віктор Васильович. – Бажаю усім розшуковцям терпіння, злагоди у родинах, здоров’я. Вірю, що кожен з вас буде завжди відданий Присязі та народу України.

З нагоди свята працівників та ветеранів карного розшуку нагородили відомчими відзнаками. Також розшуковцям вручили цінні подарунки та грошові премії. Деякі правоохоронці отримали в урочистій обстановці чергові спеціальні звання.

Голова обласної профспілкової організації атестованих працівників міліції УМВС Валерій Шевчук також привітав присутніх та вручив їм грамоти Профспілки.

Продовженням урочистостей став святковий концерт. З 95-ою річницею карного розшуку правоохоронців вітали учасники ансамблю художньої самодіяльності при УМВС «12 регіон».

1458Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: