Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/04/15/opora-z-dovirenimi-osobami-u-kirovogradskii-oblasti-viznachilisja-petro-simonenko-ta-julija-timoshenko.htm
новини, 15 квітня 2014

ОПОРА: З довіреними особами у Кіровоградській області визначилися Петро Симоненко та Юлія Тимошенко

Вже кілька кандидатів у Президенти визначилися зі своїми довіреними особами у територіальних виборчих округах. У Кіровоградській області поки є кому представляти лише Юлію Тимошенко та Петра Симоненко.

На сайті Центральної виборчої комісії розміщено інформацію про довірених осіб цих кандидатів у всіх п’яти округах. У 100 виборчому окрузі(м. Кіровоград) Юлію Тимошенко та Петра Симоненко відповідно представлятимуть депутати Кіровоградської міської ради від ВО «Батьківщина» та КПУ Павло Топчій та Валентина Шаповалова. У 101 окрузі(центр – м. Бобринець) – депутати обласної ради Ольга Гранатова та Зоя Секрет. Народний депутат України Валерій Кальченко стане довіреною особою Ю. Тимошенко у 102 вибочому окрузі(центр – смт. Голованівськ). Петра Симоненка у цьому окрузі представлятиме пенсіонерка Лідія Кірєєва. 

У 103 окрузі(центр – місто Світловодськ) Ю. Тимошенко представлятиме на виборах підприємець, член бюро обласної організації партії Олександр Кучер, П. Симоненка – пенсіонерка Валентина Коробка.

У 104 окрузі(центр – місто Олександрія) довіреною особою лідерки ВО «Батьківщина» буде депутат обласної ради Віталій Журавльов, лідера КПУ – Андрій Деревянко.

Нагадаємо, зідно зі ст. 67 ЗУ «Про вибори Президента України», довірені особи кандидата на пост Президента України у регіоні мають право вести агітацію за кандидата. Вони також сприяють йому у проведенні виборчого процесу, представляють його інтереси у відносинах з виборчими комісіями, іншими державними органами та органами місцевого самоврядування, засобами масової інформації, об'єднаннями громадян та виборцями.

1474Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: