Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/04/11/meshkantsi-novomirgorodskogo-raionu-pidtrimali-viiskovih.htm
новини, 11 квітня 2014

Мешканці Новомиргородського району підтримали військових

Днями голова Новомиргородської райдержадміністрації Сергій Шевченко та голова Новомиргородської районної ради Микола Чепіжак з робочим візитом перебували в Новомиргородському районному військовому комісаріаті. 

Завітали посадовці до установи цього дня для того, аби привітати працівників установи з їх професійним святом, що відзначається саме 8 квітня. Також керівництво району ознайомились з роботою комісаріату під час проведення часткової мобілізації військовозобов’язаних України. 

Голова райдержадміністрації Сергій Шевченко та голова районної ради Микола Чепіжак передали в користування працівникам комісаріату матеріальні цінності, які були придбані за рахунок коштів, зібраних в ході місцевої акції, ініційованої керівництвом району, для підтримки Збройних сил України.

Н. Кондратенко, головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та організаційної роботи апарату райдержадміністрації повідомила, що майже місяць в двох магазинах були розміщені скриньки для збору коштів, де жителі району залишили близько 3 тис. грн.. власних заощаджень. 

Саме за ці кошти для потреб військового комісаріату придбали господарський реманент, оргтехніку та автозапчастини.

Районний військовий комісар Віктор Ляшенко подякував небайдужим жителям району за надану матеріальну підтримку, яка саме в ці дні є такою необхідною для Української армії.

1695Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: