Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/04/07/u-kirovogradi-cholovik-za-dopomogoju-nozha-vimagav-u-kolishnoi-spivmeshkanki-groshi.htm
новини, 7 квітня 2014

У Кіровограді чоловік за допомогою ножа вимагав у колишньої співмешканки гроші

До чергової частини управління Державної служби охорони в Кіровоградській області надійшла інформація про звернення місцевої жительки щодо погрози їй фізичною розправою на одній із центральних вулиць міста Кіровограда.

За матеріалами УДСО при УМВС в області, наряду групи затримання, який прибув на місце події, потерпіла повідомила, що біля дому, де вона проживає, її зустрів колишній співмешканець та почав вимагати грошові кошти, погрожуючи предметом, схожим на ніж. Після того, як жінка відмовилась виконувати вимоги, чоловік вдарив її в обличчя та побіг у невідомому напрямку.

Відпрацювавши прилеглу територію, біля одного із кафе правоохоронці затримали кривдника, на якого вказала потерпіла.

Під час проведення зовнішнього огляду у затриманого в кишені куртки було виявлено та вилучено складний ніж з довжиною леза близько 10 см.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. 40-річного місцевого жителя доставили до міськвідділу міліції для винесення процесуального рішення. Наразі по даному факту проводиться перевірка.

1728Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: