Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/04/07/odioznii-grushevskii-timchasovo-ocholiv-oblasnu-organizatsiju-partii-regioniv.htm
новини, 7 квітня 2014

Одіозний Грушевський тимчасово очолив обласну організацію Партії регіонів

Як вже повідомлялося раніше, президія Партії регіонів відсторонила Сергія Ларіна від керівництва Кіровоградською обласною організацією Партії регіонів. Також його, нібито, цим самим рішенням, було виключено з ПР. Це пов’язано з тим, що він очолив передвиборчий штаб Сергія Тігіпка, а Кіровоградська обласна організація ПР не підтримала висунення офіційним кандидатом від партії, Михайла Добкіна. Нинішній керівник секретаріату Партії регіонів Борис Колесніков ініціював засідання президії, на якому були відсторонені кілька керівників обласних організацій, які не підтримали висунення Добкіна.

За нашою інформацією, секретаріат ПР призначив тимчасово виконуючим обов’язки голови партії народного депутат від Кіровоградщини Віталія Грушевського, який «прославився» тим, що спочатку, зі сцени Київського Майдану, заявив про свій вихід з Партії регіонів, а потім дуже швидко спростував це, посилаючись на те, що його не так зрозуміли. Також нардеп Грушевський в коментарях для ЗМІ підтвердив, що він особисто організовував «тітушок» для захисту Кіровоградської облдержадміністрації 26 січня цього року.

Цікаво, що джерела в самій Партії регіонів раніше повідомляли, що виконуючим обов’язки голови обласної організації має стати мер Олександрії Степан Цапюк, проте секретаріат Колеснікова, очевидно, вирішив інакше.

1578Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: