Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/04/02/kirovogradska-vipravna-kolonija-dopomogla-viiskovii-chastini-koljuchim-drotom-ta-harchami.htm
новини, 2 квітня 2014

Кіровоградська виправна колонія допомогла військовій частині колючим дротом та харчами

У сьогоднішній складний для нашої Держави час від усіх нас, громадян країни як ніколи потребується самодисципліна, взаємодопомога та згуртованість. Особливо підтримка потрібна українській армії, тому по всій країні відбуваються різноманітні акції з надання їй посильної допомоги.

Не залишились осторонь і пенітенціарії Кіровоградщини. Так, 24 березня 2014 року Кіровоградською виправною колонією управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області було надано допомогу у виді сітки «Єгози», колючого дроту та різноманітних продуктів харчування військовій частині А 1840 в розмірі 11040 грн., що дасть можливість військовослужбовцям якісно та своєчасно виконати завдання, покладені на них Міністерством оборони України – повідомляєГрупа контрольно-аналітичної роботи Кіровоградської виправної колонії № 6 УДПтСУ в Кіровоградській області.

Устинівським виправним центром (№37) також перераховано на благодійний рахунок для підтримки української армії 9000 грн.


1883Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: