Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/04/02/a-chi-e-u-smolinogo-zavtra-.htm
новини, 2 квітня 2014

А чи є у Смоліного завтра?

«Нова газета» у свіжому номері розповість, як відреагувала громада шахтарського селища Смоліне на новину про можливість «сухої консервації» шахти – фундаменту соціального благополуччя населеного пункту, а також на інформацію про те, що завод з виробництва ядерного палива, замість Смоліного, можуть збудувати у Жовтих Водах.

«У світлі останніх подій в державі головою Кіровоградської ОДА призначено Олександра Петіка – представника ВО «Свобода», який під час прес-конференції завив, що заводу з виробництву ядерного палива в Смоліному не буде. Замість нього розглядається можливість будівництва такого ж заводу, але спільно з американцями в м. Жовті Води. Після такої заяви в мене особисто склалось враження, що пан Петік голова не Кіровоградської, а Дніпропетровської ОДА.

Враховуючи такі реалії сьогоднішнього смолінського сьогодення, не маю права, як Смолінський селищний голова, не спитати в нинішнього очільника області: «А чи є у Смоліного завтра….?», ‒ йдеться у статті «Нової газети», яка вийде у четвер, 3 квітня.


2704Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: