Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/04/01/za-dva-dni-na-kirovogradschini-viniklo-tri-pozhezhi-cherez-neoberezhnist-pid-chas-kurinnja.htm
новини, 1 квітня 2014

За два дні на Кіровоградщині виникло три пожежі через необережність під час куріння

Три пожежі, до яких призвела необережність з вогнем під час куріння виникло на Кіровоградщині протягом останніх двох діб – повідомляє прес-служба У ДСНС в області.

Для 86-річного мешканця с.Йосипівка Ульяновського району пожежа завершилася фатально. Під час ліквідації займання постільних речей пенсіонера знайшли загиблим.

Шматка матрацу позбавилася господарка будинку у с.Черняхівка Кіровоградського району. Як з’ясувалося, недопалок залишив її брат. А жителька с.Лозоватка Кіровоградського району через пожежу залишилася без деяких домашніх речей. До пожежі теж призвів тліючий недопалок, який залишила жінка.

Шановні громадяни! Закликаємо вас до обережності з вогнем під час паління: не паліть у ліжку, недопалки залишайте лише у попільничці. Пам’ятайте, що до найбільш страшних наслідків зазвичай призводить куріння в ліжку у стані сп’яніння. Цінуйте власне життя!


2011Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: