Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 березня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/03/31/u-kirovogradi-tretii-misjats-direktsija-odnogo-z-rinkiv-terorizue-vlasnika-kramnitsi.htm
новини, 31 березня 2014

У Кіровограді третій місяць дирекція одного з ринків тероризує власника крамниці

У Кіровограді вже третій місяць на одному з ринків триває конфлікт між дирекцією та власником крамниці. Підприємець каже в його магазині без попередження відрізали електроживлення.

Керівництво ж ринку пояснює: мало на це право бо в бізнесмена відсутня угода з суборендатором. Власник же постраждалого магазину вважає такі дії незаконними і стверджує, що всі проплати робить вчасно, а договір оренди спливає тільки у вересні місяці. Скаржиться на те, що дирекція ринку всіляко перешкоджає роботі. Спочатку в магазині відключили світло, а коли він приєднав живлення від бензинового генератора спробували і його вимкнути. Тоді завадили працівники крамниці, його власник вважає, що у такий спосіб на нього тиснуть через відмову сплачувати більшу орендну плату. 


У директора підприємства "Кіровоград-Ресурс" Сергія Горбовського інші пояснення. Більше про ситуацію дізнавались кореспондентиКаналу «Кіровоград» інформаційної програми «День за днем».


2033Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: