Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 березня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/03/19/ponad-90-vidsotkiv-platnikiv-edinogo-vnesku-kirovogradschini-viddajut-perevagu-elektronnii-zvitnosti.htm
новини, 19 березня 2014

Понад 90 відсотків платників єдиного внеску Кіровоградщини віддають перевагу електронній звітності

За оперативними даними органів доходів і зборів області, за лютий поточного року вже подано понад дев’ять тисяч звітів з ЄСВ, з них 8,4 тисячі або 93,3% - за допомогою мережі Інтернет, повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області.

„Аби скористатися зручним та надійним сервісом електронного звітування, достатньо лише отримати в Міндоходів безкоштовний електронний ключ та завантажити відповідне програмне забезпечення. Усю необхідну інформацію можна отримати у Відділі реєстрації користувачів Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД Міндоходів за адресою: м. Кіровоград, вул. Глінки, 2”, - зазначив в.о. начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Сергій Колотуха.

Нагадуємо, що подання звітності з єдиного внеску та його сплата, як і раніше, здійснюється до органів доходів і зборів. Останнім днем подання звітних документів за лютий та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування є 20 березня 2014 року. Загалом з початку року кіровоградськими підприємцями уже сплачено 432,8 млн.грн. єдиного внеску.

1889Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: