Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 вересня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/09/19/pivtori-sotni-kirovogradtsiv-pozbavili-prav.htm
новини, 19 вересня 2013

Півтори сотні кіровоградців позбавили прав

У Кіровоградській області збільшилася більш ніж у половину кількість водіїв, що були позбавлені прав керування транспортними засобами судами області за керування у стані алкогольного, наркотичного сп'яніння чи під впливом лікарських препаратів, повідомляється на офіційній сторінці апеляційного суду Кіровоградської області. Про це свідчить кількість постанов про позбавлення водіїв прав керування транспортними засобами, що були винесені судами регіону цього року. За 8 місяців 2011 року було прийнято 364 рішення про позбавлення прав водіїв. Близький показник  у 2012 році, він  склав 302 вилучених посвідчення. У 2013 році цифра вилучених посвідчень у порушників дорожньо-транспортного руху зросла до 544 за 8 місяців поточного року.

По місту Кіровограду судді за вісім місяців цього року вилучили 156 водійських посвідчень. Для порівняння, за аналогічний період минулого року ця цифра становила втроє менше - лише 49 позбавлень. Крім того, Кіровоград є абсолютним лідером по кількості вилучень: в Новомиргородському районі, який знаходиться на другому місці, судді прйняли лише  45 постанов про позбавлення прав керування транспортними засобами.


2338Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: