Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/04/02/p-janii-vodii-rozchaviv-ob-parapet-kirovogradskogo-daishnika.htm
новини, 2 квітня 2013

П'яний водій розчавив об парапет кіровоградського даішника

На Кіровоградщині п'яний водій легковика буквально розчавив інспектора ДАІ, притиснувши правоохоронця до парапету, пише ТСН. Трагедія сталася вночі просто посеред села, коли екіпаж дорожньої служби намагався завадити неадекватному водієві рухатися далі.

Інспектори ДАІ помітили автомобіль, який від'їхав від нічного кафе і якось дуже невпевнено тримався на дорозі. ВАЗівську "дев'ятку" кидало з боку в бік. Тож патруль наздогнав і зупинив підозрілий автомобіль.

За кермом сиділа нетвереза жінка. На очах у даішників вона помінялася місцями з також п'яним пасажиром, який відштовхнув інспектора і натиснув на газ. "Різко тронувся з місця, закрив двері, формений одяг притиснув і потягнув за собою інспектора. Врізався в парапет і намагався втекти у напрямку будинку", - розповів начальник Знам'янського ДАІ Андрій Дуброва.


29-річного інспектора ДАІ буквально розчавило між автівкою і загорожею. У вкрай важкому стані чоловіка доправили до лікарні. Він знаходиться у стані коми.

"Важка черепно-мозкова травма з переломом кісток склепіння черепа з переходом на основу. Важкий забій головного мозку. І також травма грудної клітини важка. Проведено оперативне лікування. На даний момент стан хворого вкрай тяжкий знаходиться на апаратному диханні. Прогноз на даний момент важкий", - зазначила лікар-невропатолог Знам'янської лікарні Наталя Корнієнко.

Напарник травмованого інспектора наздогнав водія-злочинця. Його затримали, а розбитий автомобіль доправили на штрафмайданчик. Експертиза підтвердила, що і водій, і його пасажирка були у стані алкогольного сп'яніння.

Водія "дев'ятки", кажуть у ДАІ, тільки цього року тричі ловили на пиятиці за кермом. Тепер замість вже звичного штрафу йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Джерело: http://gazeta.ua, фото - ТСН

6696Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Pass 2 квітня 2013 11:26
0
На кол водителя и пассажирку.
Відповісти
Лана 2 квітня 2013 15:24
0
Трижды ловили и? Откупался? Тем же ГАИшникам?
Відповісти
Глаша 9 квітня 2013 12:59
0
Да нет не откупался, а просто штрафовали и он их успешно платил. Просто после двух залетов нужно вообще прав лешать
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: