Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 березня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/03/06/klub-elisavet-basket-pochinae-promo-proekt-sprjamovanii-na-populjarizatsiju-basketbolu.htm
новини, 6 березня 2013

Клуб «Єлисавет-Баскет» починає промо-проект, спрямований на популяризацію баскетболу

Керівництво кіровоградського баскетбольного клубу «Єлисавет-Баскет» та «Jane&Vika Creative Group» з першими днями весни починають промо-акцію, яка спрямована на популяризацію баскетболу нашому місті, а також – на привернення уваги молоді, зокрема – дівчат, до цього динамічного, цікавого, гармонійного виду спорту.

Як розповідає президент клубу Руслан Згривець, у рамках проекту буде створено серію фото із дівчатами-спортсменками. У творчій команді проекту – стиліст Наталя Горбачова, фотограф Глафіра Ковальова та майстер зачісок Анна Тішкус.

Серед перших результати проекту зможуть побачити читачі журналу «Ланруж», адже вже у квітневому номері одна зі спортсменок у незвичному для вболівальників образі буде на сторінках журналу. Першою знімали Анну Ніколаєву.



Читайте також:


Кіровоградські баскетболістки очолили турнірну таблицю

Баскетбольна субота: «Єлисавет-баскет» здобув перемогу, а БК «Кіровоград» зазнав поразки






4999Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Наталія 7 березня 2013 14:28
0
А що з конкурсом логотипів для команди, який був об’явлений та не доведений до кінця ще минулого року? Навіщо використовуєте конкурсний логотип у новинах?
Відповісти
Vika Talashkevych 7 березня 2013 18:47
0
Я бачила цей логотип на банері, який роздрукований та висить у спорт.залі на факультеті фізичного виховання - очевидно, вони його вибрали, ні?
Відповісти
Наталія 9 березня 2013 16:51
1
Ні, не вибрали. Навіть нічого не сказали. Конкурс по-кіровоградськи, називається.
Відповісти
Олександр Дануца10 березня 2013 14:17
0
хорошее дело! молодцы!
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: