Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/02/11/nikolaenko-treba-vrahovuvati-gromadsku-dumku-reformujuchi-transportnu-sistemu.htm
новини, 11 лютого 2013

Ніколаєнко: Треба враховувати громадську думку, реформуючи транспортну систему

Про це нагадав міській владі Кіровограда губернатор Андрій Ніколаєнко, коментуючи проблему, що виникла нещодавно із перевезенням громадян на селище Нове.

Андрій Іванович Ніколаєнко підкреслив, що нова транспортна система, розроблена у місті, непогана, але вона, на жаль, не врахувала громадську думку та технічні можливості транспорту, що перевозить людей, зокрема, на селище Нове.

- Знаю, що ця проблема вже на стадії вирішення, і сподіваюся, що громадська думка жителів міста буде врахована, - підкреслив губернатор.

Олександр Чернявський, відповідаючи на питання губернатора, розповів, що всі перевезення на селище Нове будуть відновлені у повному обсязі. Сьогодні на виконкомі відповідні зміни у маршрутну мережу будуть внесені, пообіцяв мер Олександр Саінсус.

Губернатор зазначив, що питання нині загострилося у Кіровограді, але транспортна проблема актуальна для всіх районів. Зокрема, завдання влади – надати можливість мешканцям кожного населеного пункту області дістатися комфортно, вчасно на транспорті, що ходить відповідно графіку, до районного центру чи до Кіровограда.

- Пропоную від розмов про встановлення JPS на громадському транспорті, до реального втілення цього проекту, - сказав Ніколаєнко.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому міська влада Кіровограда вирішила «оптимізувати» систему перевезення громадян на селище Нове, розташоване неподалік обласного центру. Детально про це читайте у спеціальні темі "Транспорті проблеми Кіровограда"

3369Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

мікрорайон Біляєва19 лютого 2013 12:58
0
шановний пане Ніколаєнко - чому щоб ви щось почули ми повинні вдаватися до страйку - поверніть маршрут № 10. Вже скільки раз ми писали- цей маршрут знову виключили, а мер порадив - напишіть свої пропозиції письмово. Щоб нас почули мабуть ми їх напишемо прямо на площі великими буквами.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: