Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/02/08/jabluka-grushi-ta-chereshni-zamist-bananiv-kivi-ta-mandarin.htm
новини, 8 лютого 2013

Яблука, груші та черешні - замість бананів, ківі та мандарин

Кіровоградських школярів годуватимуть місцевими фруктами. Яблука, груші, сливи та абрикоси із черешнями - замість бананів, ківі, апельсинів та мандарин - на Кіровоградщині буде розроблено план заходів для забезпечення навчальних закладів області продукцією плодово-ягідних культур місцевого виробництва. Прогарма матиме назву «Шкільні фрукти», і у її рамках губернатор Андрій Ніколаєнко доручив Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, а також райдержадміністраціям та міськвиконкомам підтримати ті господарства, які вироблять та переробляють плодово-ягідні культури.

Крім цього, управлінню освіти і науки облдержадміністрації, департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, райдержадміністраціям, міськвиконкомам у рамках реалізації проекту «Купуй кіровоградське» доручено налагодити співпрацю та сприяти укладанню прямих угод з виробниками щодо постачання продукції плодово-ягідних культур у навчальні заклади за цінами виробника. Також їм доручено розробити проект обласної цільової програми «Шкільні фрукти».

3949Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: