Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/02/06/vi-znali-scho-u-misti-pochinae-pratsjuvati-agentstvo-rozvitku-kirovograda-.htm
новини, 6 лютого 2013

Ви знали, що у місті починає працювати «Агентство розвитку Кіровограда»?!

У місті починає працювати комунальне підприємство «Агентство розвитку Кіровограда», утворене міськрадою з метою залучення інвестицій в наш обласний центр. Про це минулої п’ятниці повідомив журналістам на брифінгу  заступник кіровоградського міського голови Ігор Василенко.

Брифінг пройшов за результатами засідання місцевого відділення Українського союзу промисловців і підприємців, яке висуває до кіровоградської влади чимало пропозицій. Наприклад, суттєво збільшити плату за оренду земельних ділянок, які не використовуються за призначенням понад три роки, і тим самим змусити таких користувачів відмовитися від землі; наступне - при створенні тендерних комітетів обов’язково вводити до них представників УСПП; далы - скоротити терміни надання документів дозвільного характеру, а також забезпечити стовідсоткову реєстрацію усіх суб’єктів господарювання, а реєструвати їх в межах адміністративних територій, де вони здійснюють свою діяльність і інше.

Заступник кіровоградського міського голови Ігор Василенко, який взяв участь у брифінгу, визнав слушними багато пропозицій представників УСПП і запевнив, що влада готова до співпраці з цією громадською організацією. Щоправда, зауважив, що стосується дозвільних процедур, то у цьому напрямку успішно діє створений близько року тому Центр адміністративних послуг, завдяки якому життя підприємців (і не тільки) значно полегшилося.

Також заступник міського голови поінформував присутніх про те, що у місті починає працювати комунальне підприємство «Агентство розвитку Кіровограда», утворене міськрадою з метою залучення інвестицій в наш обласний центр.

джерело: Вечірня газета

4669Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: