Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/02/05/na-vulitsi-z-jakoi-mer-viizhdzhae-na-robotu-urantsi-vstanovili-svitlofor.htm
новини, 5 лютого 2013

На вулиці, з якої мер виїжджає на роботу уранці, встановили світлофор

Сьогодні місцевий сайт oblast.kr.ua відрапортував, що на Ковалівці більше немає перебоїв зі світлофорами, які дратували водіїв та пішоходів, призводячи до ДТП, із початку грудня минулого року. Посилаючись на керівника управління ЖКГ міста Олександра Хачатуряна, портал інформує, що  напередодні вихідних сигнальні засоби таки запрацювали. Шкода, що журналісти самі не переконалися у правдивості інформації, тому від себе додамо - вчора ввечері частина світлофорів все ж не працювала.

Втім, у цій площині є і приємні новини для мешканців Кіровограда. За словами все того ж пана Хачатуряна, кілька днів назад новий світлофор з’явився на вулиці Московській. Дійсно, сьогодні зранку світлофор там працював, репортер сайту kirovograd24.com спеціально поїхав та перевірив.

Коментуючи причину встановлення світлофору на цій не дуже значущій для руху авто ділянці дороги (там навіть не перехрестя), чиновник посилається на численні заяви, що їх жителі Лелеківки постійно писали на ім’я мера міста. 

Цитата: "...Щоденно повз вулицю проїжджає чимало автомобілів, тому трафік дуже насичений. Як наслідок, виникла потреба у регулюванні транспортних засобів, аби пішоходи мали можливість переходити дорогу. Тож віднині такої проблеми немає, за що жителі мікрорайону завдячують міській владі. Олександр Саінсус особисто контролював процедуру встановлення обладнання. Можливо, саме через цю причину світлофор був встановлений дуже швидко...." Шкода, що  Олександр Хачатурян не додав, що саме на це перехрестя щоранку та щовечора виїздить авто, яке везе мера, відповідно, на роботу та з роботи.

Тепер перед кіровоградськими чиновниками стоїть завдання реалізувати проект по встановленню освітленості на Ковалівці, де тяжко знайти працюючий ліхтар. "А по мосту в темінь ніхто і не ходить, - пише все той же сайт  oblast.kr.ua, можливо, цитуючи пана Хачатряна, - оскільки вночі там дуже боязно". Мабуть, люди перетинають річку під мостом :-)

5315Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Кацо 5 лютого 2013 18:07
0
Так на лелековке это светофор благодаря местному депутату Сливнову установили ж вроде, пр ичём там Синус
Відповісти
Катя 5 лютого 2013 19:37
0
Синус по-любому не причем - либо спасибо Сливнову,
либо чинуши установили по своей инициативе, чтобы меру приятно сделать
Відповісти
Катя 5 лютого 2013 19:38
0
Светофор там, на пересечении Московской и переулка Минского появился. или еще где есть новій?
Відповісти
Віктор12 лютого 2013 17:18
0
На виконання рішення КМР від07.12.2012 р. №1013 *Про депутатські запити депутатів* а саме депутатів НіколаєнкаВ.Г. та Слівнова В.В. від 02.12.2011 р.№ 114/-дз встановлено світлофор по вул. Московській біля магазину *Лісовий*.
Світлофор встановлено на прохання мешканців Лелеківки, а не із- примхи Саінсуса. На цьому перехресті загинула не одна людина. Мер їздить додому іншою дорогою,через ліс.
Відповісти
Степан Яковлевич19 лютого 2013 13:06
0
мэр дальше улиц Короленко, Полтавской и Карла Маркса за все свое правление не ездил,не царское это дело, для этого есть церберы,ичто делается на Ковалевке, и других микрорайонах,особенно вечером его как-то это не волнует.
Відповісти
Ира 1 березня 2013 09:41
0
Степан Яковлевич, мер как минимум ездит по Новониколаевке, потому что живет в том районе. Так что жители улицы Короленко в привилегированном положении - если что нетак ,сразу могут жаловаться и получать помощь.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: