Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/02/04/na-vihidnih-zhinki-basketbolistki-grali-krasche-anizh-choloviki.htm
новини, 4 лютого 2013

На вихідних жінки-баскетболістки грали краще, аніж чоловіки

Минулими вихідними кіровоградські баскетболісти - і чоловіки, і жінки, - брали участь у непростих змаганнях. Жіноча баскетбольна команда "Єлисавет-Баскет" їздила до Одеси, де змагалася із командою «Інтерхім-СДЮШОР№2», а чоловіки із БК "Кіровоград" приймали у себе вдома одеситів із команди "Торнадо".

Матчі протистояння чергового туру української баскетбольної чоловічої вищої ліги БК «Кіровоград» та БК «Торнадо» проходили у спортивному залі факультету фізичного виховання педагогічного університету. «Торнадо» в обох матчах святкувало перемоги: кіровоградська команда мала чимале бажання і самовіддано гра, але цього було замало. На останніх хвилинах матчів одеська команда організованіше гра. У другому матчі Максим Воробйов набрав лише два очки, хоча в першій зустрічі був одним із найрезультативнішим гравцем. Перша гра закінчилася з 10-тиочковою перевагою гостей, друга – 6-тиочковою. 
16-17 лютого БК «Кіровоград» вдома прийме одного із лідерів БК «Харцизьк». Зазначимо, що вже в тих матчах кіровоградській команді зможе допомогти новачок Станіслав Овдєєнко.

Натомість в Одесі, де відбулися матчі 14-го туру чемпіонату України серед жіночих команд Вищої ліги, перемогу святкувала кіровоградська команда - матчі закінчилися з рахунком 74:76 у суботу та 72:105 - в обох випадках на користь  «Єлисавет-Баскет» .

Головний тренер «Єлисавет-Баскет» Людмила Коваленко: «У першій зустрічі ми не були готові до жорсткої гри суперника і довго підлаштовувалися під манеру суддівства. Це основні причини того,що ми підпустили суперника так близько в рахунку. На нараді наступного дня ми докладно проаналізували всі проблеми, розглянули помилки, зробили висновки, тому другий поєдинок склався значно краще. Попри те, що ми все ще виступаємо в ослабленому складі, дівчата змогли показати командний клас і проявити характер», повідомляє офіційний сайт федерації баскетболу України.

3472Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Viktor 4 лютого 2013 16:50
0
Матчі протистояння чергового туру української баскетбольної чоловічої вищої ліги БК «Кіровоград» та БК «Торнадо» проходили у спортивному залі факультету фізичного виховання педагогічного університету. «Торнадо» в обох матчах святкувало перемоги: кіровоградська команда мала чимале бажання і самовіддано гра, але цього було замало. На останніх хвилинах матчів одеська команда організованіше гра. У другому матчі Максим Воробйов набрав лише два очки, хоча в першій зустрічі був одним із найрезультативнішим гравцем. Перша гра закінчилася з 10-тиочковою перевагою гостей, друга – 6-тиочковою.
16-17 лютого БК «Кіровоград» вдома прийме одного із лідерів БК «Харцизьк». Зазначимо, що вже в тих матчах кіровоградській команді зможе допомогти новачок Станіслав Овдєєнко.

Оце не схоже із http://sport-kr.com.ua/news/2013-02-03-4608 ? Гіперпосилання варто було поставити першоджерело????
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: