Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/02/01/kirovogradtsi-rozpovili-ta-pokazali-hto-im-spravzhni-virni-druzi.htm
новини, 1 лютого 2013

Кіровоградці розповіли та показали, хто їм - справжні вірні друзі

Днями у бібліотеці імені Чижевського (у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук) відбулося відкриття фотовиставки-конкурсу “Твої вірні друзі”. Організатором конкурсу, який було присвячено Всесвітньому дню захисту тварин, є Орхуський екологічний інформаційно-тренінговий центр, що діє при відділі. Конкурс проводився за фінансової підтримки Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Кіровоградській області.
 


У фотоконкурсі, що тривав з липня по жовтень 2012 року, взяли участь як професійні фотохудожники, так і фотографи-аматори. Роботи учасників були представлені в трьох номінаціях: 1. Домашні улюбленці. 2. Кумедні фото. 3. Діти природи ( фото диких тварин).


Організатори конкурсу впевнені, що проведення таких заходів допоможе всім більш турботливо ставитися до світу природи, приверне увагу до проблем “братів наших менших” - тварин, сприятиме більш відповідальному, бережливому, чуйному ставленню до них, попередженню випадків жорстокого поводження з тваринами.  Якщо ви любите тварин, не байдужі до їх долі, запрошуємо відвідати наш захід, поспілкуватися з переможцями, помилуватися цікавими фотографіями тварин та отримати позитивні враження. Виставка працює протягом місяця, без вихідних. Вхід – вільний. Адреса: вул. В. Перспективна, 24.

4398Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

ира 2 лютого 2013 11:06
0
симпотные фото!
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: