Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 січня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/01/31/djuzhina-kirovogradtsiv-zaginula-strashnoju-smertju.htm
новини, 31 січня 2013

Дюжина кіровоградців загинула страшною смертю

12 людей загинули на пожежах у Кіровоградській області з початку року станом на вчора, 30 січня. Про це повідомляють "Кіровоград-Коментарі" із посиланням на "Новини Кіровоградщини".

Всього за цей період виникло 200 надзвичайних подій, надзвичайних ситуацій не фіксувалося. Із вказаних НП пожеж – 65, випадків виявлення боєприпасів – 0, необережного поводження на воді – 1.

Загинуло на пожежах – 12 людей (дітей немає), воді – 0. Травмовано на пожежах 8 людей (1 – дитина). На пожежах врятовано 2 людей (1 дитину), на воді – 1. Всього врятували 3 людей (одну дитину).

Власне, пожежі на Кіровоградщині трапляються з меншою, чи більшою, але сумною періодичністю. Так, два роки тому - у грудні 2010-го, - сталася жахлива за своїм масштабом пожежа на ринку «Босфор», що на Ковалівці. Пожежа розповсюджувалася миттєво через сильний вітер. На місці події було близько десяти пожежних автомобілів, проте пожежникам не вдалося швидко вгамувати вогонь....

4683Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: